Ta med hundar

Ta med hundar till Wärdshuset Dickens’

Vi älskar hundar och du är varmt välkommen att ta med din hund/hundar till oss. Vi erbjuder rum där du kan bo med din hund utan extra kostnad och det är väldigt populärt bland många som tävlar med hundar i Fagersta.

 

Vi tar emot max 2-3 hundar per rum beroende på storleken på hundarna och rummen. Hundar är också välkomna till restaurangen om de är väluppfostrade. De ska vara tysta och inte slå ut mot andra gäster.

 

Du måste kontakta oss på hotellet innan bokning så du vet att du får ett rum där hundar kan bo utan problem. Annars finns det risk att det inte finns någon ledig lokal lämplig för hundar när du kommer.

 

Vi rekommenderar gärna bra hundpromenader runt vårt hotell eller längre vandringar runt Fagersta med omnejd.

Är andra djur än hundar välkomna till rummet?

Det beror på vilket djur det är och hur det förvaras. Du måste kontakta oss i varje enskilt fall.

Hundar får inte lämnas ensamma i rummet medan ägaren till hunden/hundarna är borta från hotellet (på jobbet eller annan verksamhet).

Hundar kan lämnas ensamma i rummet under korta perioder när ägaren fortfarande är på hotellet, till exempel när du äter i restaurangen och inte vill ta med dig hunden.

Vi har en rökfri policy på hela hotellet. Alla våra rum ligger på marknivå, så du kan ta dig från parkeringen till ditt rum utan att behöva gå i trappor. Alla rum har skräddarsydda svenska handgjorda resårmadrasser och exklusiva kvalitetsprodukter för att säkerställa en bekväm nattsömn.